7 Perspectieven op leiderschap

Het boek "7 Perspectieven op leiderschap. Inzichten uit executive coaching" komt nog voor de zomer uit.

Het is geschreven voor aankomende en ervaren executives en biedt een schat aan kennis en wijsheid, die zeker zal inspireren en je begrip van effectief leiderschap zal vergroten.

Het boek is geschreven door een team van vijf ervaren executive & team coaches, dat met dit boek zeven unieke perspectieven op leiderschap presenteert, elk met waardevolle inzichten en praktisch advies. Vanuit hun gezamenlijke expertise verkennen de auteurs verschillende aspecten van leiderschap, waarbij ze het licht laten schijnen op verschillende benaderingen en strategieën die succes kunnen opleveren in het dynamische bedrijfsleven.

Een van de hoofdstukken is “Intercultureel leiderschap: de sleutel tot succes in een globaliserende wereld”, geschreven door Sonja Wekema van The Other Perspective. Zij gaat in dit hoofdstuk in op de rol van intercultureel leiderschap bij het bereiken van succes in een wereld die steeds meer met elkaar verbonden is. Met Wekema’s diepgaande kennis en expertise biedt dit hoofdstuk waardevolle suggesties voor het navigeren van de uitdagingen en kansen die interculturele diversiteit met zich meebrengt.

Het boek is al te reserveren via Managementboek.nl

Inspiratie

Meer